Welkom op de site van dierenpension - trimsalon 't herdershof.

Ga je met vakantie en kan je huisdier niet mee of heb je voor kortere of langere termijn opvang nodig voor je hond of kat, dan ben je bij Greet van 't Herdershof aan het goede adres.

't Herdershof is een liefdevol pension met een hart voor en verstand van honden en katten.

Wanneer je dier uit zijn vertrouwde omgeving weg is, weg is van zijn baasjes, kan dat wel wat stress met zich meebrengen. Op 't Herdershof hebben ze de kennis en jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat je viervoeter zich snel thuis voelt.

Greet weet dat een hond of kat opvangen veel meer inhoudt dan een nette verblijfplaats, de juiste voeding op tijd en stond en voldoende beweging. Dat alles is uiteraard tiptop in orde op 't Herdershof, maar er is meer.

Heel wat honden vinden het heerlijk om de pootjes te kunnen strekken en volop te kunnen snuffelen. De ene doet dit graag alleen, de andere apprecieert het gezelschap van een soortgenoot. De inrichting van 't Herdershof speelt hier goed op in. Er zijn verschillende weides voor de honden, maar ze kunnen ook samen op de heel ruime afgesloten binnenkoer.

Voor de poezen is er op 't Herdershof een totaal nieuw gebouw, op voldoende afstand van het hondenpension. De katjes hebben op die manier zeker geen stress van de honden. In hun ruime verblijfplaatsen kunnen ze in alle rust vertoeven, met zicht op de tuin. Katjes die graag buiten zijn, kunnen dat ook. Er zijn ook schuilplaatsen voorzien, want katjes verstoppen zich graag. En natuurlijk maakt Greet ook tijd voor knuffel- en speelmomenten, voor die poezen die dat graag hebben.

Zeer belangrijk voor een huisdier is begrepen worden en mensen om zich heen hebben die weten wat goed voor ze is. Greet weet als geen ander : jouw dier is uniek. Daar heeft ze dan ook alle aandacht voor. Om een dier goed te begrijpen is kennis en kunde nodig. Greet heeft die. Ze begrijpt de taal van de hond zeer goed, ze weet hoe honden denken. Ze heeft ook ruime kennis van het gedrag van katten en weet wat echt belangrijk is opdat een katje zich goed zou voelen. Greet schoolt zich nog dikwijls bij omtrent het gedrag van hond en kat.

Maar waarmee het echt begint op 't Herdershof, dat is met een heel groot hart voor dieren. Greet sprong al meer dan eens in de bres bij de opvang van te herplaatsen honden en ook onder haar eigen honden is er een herplaatser, die bij haar een gouden mandje vond. Ook voor jouw huisdier reserveert Greet op 't Herdershof graag, voor als het even nodig is, een plekje. 

Welkom!!!

Uren van brengen en afhalen zijn tussen 11:00 en 12:00 en tussen 16;00 en 17;00 uur. Dit om de stress van de viervoeters tot een minimum te beperken.